Sayfalar

2 Şubat 2015 Pazartesi

RGG Ayas Yapboz Yapıyorum | RGG Ayas Puzzle Yapmak


Düşyeri çizgi film stüdyolarında tüm çocukların severek izlediği ve her gün yeni şeyler öğrenen ve öğreten RGG Ayas çizgi filmine ait İstanbul manzaralı bir resmin yapbozunu yapıyorum. Bu puzzle 150 parçadan oluşuyor. Elbette çeşitli puzzle oyunları da internette bol miktarda bulunuyor. Ancak masa üzerinde puzzle yapmak, bilgisayar üzerinde yapboz oyunu oynamaktan daha zevkli bir beyin jimlastiğidir. Çocukların motor becerilerini ve hafızalarını güçlendirmelerine imkan sağlayan bu yapbozlar çocuklar için önemli eğitsel araçlardır. 

Üstelik bu tür aktiviteler aile ortamında yapıldığında aile arasında bağların daha da kuvvetlenmesini sağlayacağından örnek videodaki (RGG Ayas Yapboz Yapıyorum | RGG Ayas Puzzle Yapmak) yapbozu bir çok kırtasiyede bulmak mümkündür. bence vakit kaybetmeden çocuğunuza böyle bir hediye alıp sevindirin. 


Artık fırsat buldukça play doh oyun hamuru, sürpriz yumurta videolarına ek olarak çeşitli oyuncaklar ve oyunlarında videolarını paylaşacağım. Lütfen takipte kalın.

Kanal Abone Linki: http://goo.gl/JbWiWP

Bunlarda Benim Sosyal Medya Hesaplarım:

Sosyal Medyada bizi takip edin.

Videomu izlediğiniz için teşekkür ederim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder