Sayfalar

24 Ocak 2015 Cumartesi

Kinder Sürpriz Yumurta Açma - 5 Adet Kinder Surprise Disney Sürpiz Oyuncaklar


Disney Oyuncağı Çıkan Kinder Sürpriz Yumurtaları
5 Adet Kinder Sürpriz Yumurta

5 adet Kinder markasına ait Kinder Surprise Sürpriz Yumurtalarından açtığım yeni bir video yayınladım. Bu videoda açtığım sürpriz yumurtalar 3'lü pakette bulunuyor. Her üçlü pakette 1 tane disney çizgi filmlerinde canlandırılan mickey mouse, donalduck, goffy, minni mouse gibi figür oyuncaklar çıkıyor. Bende 2 tane Disney oyuncağı çıktı, bunlara ilaveten 4 tane fırfır, 1 tanede robot çıktı :) 




Kinder firması uzun yıllardır çıkardığı bu sürpriz yumurta ve içinden çıkan sürpriz oyuncakları sayesinde çocukların ve lezzetli çikolatası sebebiyle de yetişkinlerin beğenisini kazanmış bir firmadır. Kinder Surprise markası ile tüm dünyada rahatlıkla tüm çocuklara (3 yaş ve üzeri) sunulan bir üründür. Hatta ilk defa sürpriz yumurta tabirinin ortaya çıkmasına sebepte olmuş olabilir. Yabancıların Paskalya dedikleri olgu sebebiyle hristiyanlar arasında yaygın olan yumurta inanışının bir eseridir. Ancak içindeki sürpriz oyuncaklar sayesinde hangi dinden olursa olsun tüm çocukların ilgisini çektiği için pazar başarısı yakalamıştır. 

Ben bu videoyu hazırlarken, Sony Vegas Pro 13 kurgu yazılımını, Samsung NX1000 + 18-55 mm lens ve orta halli bir tripod ile çalıştım. Kurgu yaparken, Youtube müzik kütüphanesinden Slient Partner'a ait ücretsiz güzel müzikler kullandım. Sürpriz Yumurta ve Oyuncak TV olarak çocukların beğenisine sunduğum bu kinder firmasına ait diğer videolarımdan olan şirinler oyuncakları çıkan videolarımı ve diğer play doh oyun hamuru ile oyuncak tanıtım videolarımı http://goo.gl/JbWiWP adresine ulaşarak izleyebilirsiniz. 

Sürpriz Yumurta, Sürpriz Yumurtalar, Kinder Surprise, Kinder Yumurta, Kinder Yumurtalar,  Kinder Disney, Kinder Disney Eggs, Yumurta Kinder, Kinder, Disney, Yumurta, Yumurtalar, Yumurtadan Çıkan Oyuncaklar, Yumurtalar Kinder, Oyuncaklar, Oyuncak Yumurtalar, Yumurta Oyunları





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder